Oranjepop

WIL JIJ WERKEN OP ORANJEPOP?! MELD JE DAN NU AAN!!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken!
Al jarenlang komt Oranjepop tot stand dankzij de inzet van een enthousiast team van medewerkers tijdens het festival. Medewerkers die kunnen worden ingezet voor een breed scala aan taken. Lijkt het je het leuk om kennis te maken met de organisatie van een popfestival en wil je een kijkje achter de schermen krijgen? Geef je dan nu op via het aanmeldformulier!

Taken waarvoor je je op kan geven zijn onder andere:

Bouw-breekmedewerkers
Zo’n festival komt er niet uit zichzelf te staan! Naast tenten en grote stellages moeten ook de tafels worden uitgeklapt, de banners worden opgehangen en nog heel veel meer om het terrein er weer spik en span uit te laten zien!

Kaartverkoop en -controle
Zonder kaartverkoop en -controle, geen bezoekers. Jij bent dus het eerste gezicht wat de bezoekers zien! En je kan je wel voortellen hoe gezellig het daar is!

Productierunners/sitecrew
Ook tijdens het festival zijn er allerlei kleine (maar ook grote) klusjes die gedaan moeten worden. De meest veelzijdige functie dus!

Backstagecatering
Al die medewerkers en artiesten krijgen ook dorst en honger. Backstage vind je de backstagecateringtent. Hier kunnen alle medewerkers en artiesten een hapje en een drankje vinden. Ben jij het zorgzame type dat anderen graag in de watten legt?

Promoteam
Ben jij een fotograaf, filmer, vlogger of blogger en vind jij het leuk om creatieve ideeën te bedenken en deze uit te voeren. Wordt dan als reporter onderdeel van Oranjepop. Laat je volgen door het enthousiaste publiek, leg de leukste momenten vast en zet je ideeën om in creatieve content voor de bezoekers van Oranjepop.

Green Team
Een groene en milieubewuste wereld wordt steeds belangrijker. Ook voor festivals. Wil jij samen met het green team zorgen voor een schoon en opgeruimd terrein, en daarbij een beetje bewustwording creëren?


Kun jij iets anders heel goed?
Laat het ons weten, misschien kunnen we jouw kwaliteiten inzetten! Naast een mooie werkervaring binnen het leukste festivalteam ooit krijg je ook het felbegeerde Oranjepop-shirt en ben je natuurlijk welkom op de afterparty voor onze Festivalcrew.

Dus wil jij dit jaar ook als vrijwilliger meewerken aan Oranjepop? Vul dan nu het aanmeldformulier in!