Oranjepop

Oranjepop is het leukste festival om naar toe te gaan op Koningsdag! Op Oranjepop zie je ieder jaar de tofste nationale en internationale acts: zowel grote publiekstrekkers, als jong en opkomend talent. Kortom: het groene Hunnerpark in Nijmegen is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag! De eigenzinnige en gevarieerde opzet van Oranjepop spreekt een groot en gezellig publiek aan. Het bewijs daarvoor? De duizenden bezoekers die ieder jaar op Koningsdag genieten op Oranjepop!

Entree: 7,50,- en tot 16, gratis!
Omdat we ieder jaar een aansprekend en bijzonder programma willen bieden, met opvallende nationale en internationale acts vragen we een entreeprijs. Om het festival voor jong en oud toegankelijk te houden vragen we de vriendelijke prijs van €7,50,-. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis naar binnen!

Op de dag van het festival koop je bij de ingang je kaartje, er is geen voorverkoop.
 Je ontvangt een stempel waarmee je de gehele dag het festivalterrein op-en af kunt.
 De poorten van Oranjepop openen om  13:00 uur.

Let op: het Hunnerpark heeft een beperkte capaciteit, dus het kan gebeuren dat het park vol raakt.
 Mocht je naar buiten zijn geweest en al wel een stempel hebben, dan hanteren we het ’1 erin 1 eruit ‘principe zodat je eenmaal op het terrein een fijn verblijf hebt op Oranjepop.

Met de inkomsten uit de entree kan Oranjepop volledig op eigen benen staan, de komende jaren blijven investeren in het programma en de toekomst van het festival verzekeren.

Jonger dan 18 jaar = geen alcohol
Sinds 1 januari 2014 mag je alcohol kopen als je 18 jaar of ouder bent. De verkoop van alcohol aan personen onder de 18 jaar is verboden. Bij Oranjepop houden we ons aan de regels: geen alcohol als je jonger bent dan 18, neem dus je ID-kaart mee! Ook ben je sinds 1 januari 2014 zelf strafbaar als je nog geen 18 jaar bent en in het openbaar alcohol bij je hebt. Ben je jonger dan 16 dan heb je wel gratis entree bij Oranjepop.

Betalen? Dit jaar alleen PIN ONLY!   
Oranjepop wordt dit jaar geheel cashloos. Geen moeilijkheden met muntjes of briefjes, op Oranjepop betaal je gewoon aan de kassa & bar. DIT JAAR ALLEEN PIN ONLY!

Lost and found:
alle gevonden voorwerpen worden direct na Oranjepop naar het Stadskantoor gebracht. Klik hier voor meer informatie.

Afvalscheiding
In het kader van duurzaamheid, en om vervuiling tegen te gaan zal afval op Oranjepop gescheiden worden opgevangen. Gooi dus niet je plastic beker op de grond, maar in de kliko’s die daarvoor zijn bedoeld. Restafval gaat in de kliko ernaast!

Fotografie en video
Fotograferen en filmen is op Oranjepop toegestaan, zolang je je niet hinderlijk gedraagt ten opzichte van het publiek en de artiesten.