Oranjepop presenteert programma!

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop! Op woensdag 27 april wordt ons historische Hunnerpark weer omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar de allertofste acts spelen, waar het allerlekkerste eten wordt geserveerd en waar het allerleukste feestje op Koningsdag wordt georganiseerd!

De volledige line up voor Oranjepop 2017 bestaat uit:

Navarone, Andy Frasco, Thijs Boontjes Dans – en Showorkest, Donnerwetter, Paceshifters, Indian Askin, Pink Oculus, Faces on TV, Jeangu Macrooy, Avi on Fire, Zitakula, LAKSHMI, The Hubschrauber en Thaïti. Het Nijmeegse DJ-collectief Het Zusje van Debbie zorgt de hele dag voor fijne, puntige deuntjes om op te dansen.

Bands!
Van soul tot singer/songwriters, indie, blues en het onvervalste levenslied, Oranjepop heeft het! Andy Frasco komt rechtstreeks vanuit de USA om Oranjepop groots te openen, en de lokale helden van Navarone sluiten het festival minstens zo groots af. In de tussentijd zorgen Indian Askin, Paceshifters, Donnerwetter en The Hubschrauber er voor dat er genoeg te genieten is voor de liefhebbers van gitaren, garage en rock ’n roll! Avi on Fire zorgt voor fijne popdeuntjes, LAKSHMI en Faces on TV creëren mysterie, en Thijs Boontjes Dans – en Showorkest tovert het Hunnerpark voor even om tot een onvervalste Mokumse kroeg.

Dansen!
Naast de ‘puntige deuntjes’ van Het Zusje van Debbie, die een eigen plekje op het festivalterrein hebben gekregen, zijn er op Oranjepop natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om de heupen los te gooien. Local heroes Thaïti hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd, nadat ze het Valkhof Festival vorig jaar lieten dansen met hun combinatie van 80’s disco en worldbeat. Jeangu Macrooy en Pink Oculus brengen een fijne dosis soul naar Oranjepop, en Zitakula, de afsluiter van het TakeTwo Stage, zorgt met hun zomerse tonen dat de zon nog even blijft schijnen, ook al is deze tegen die tijd allang onder.

Naast muziek biedt Oranjepop een uitgebreid randprogramma, met daarin ruimte voor verdieping en voor de kids: in samenwerking met de Talententuin van de Lindenberg wordt er een stukje festivalterrein omgetoverd tot kinderweide, waar kan worden geknipt, geplakt en geknutseld.