Oranjepop maakt volledige Line-up bekend!

Oranjepop, de aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, maakt vandaag haar complete programma bekend. Naast al eerder bekendgemaakte namen als Thomas Azier, Pip Blom en Brutus, komen ook onder andere JOHAN, Naaz, The Grand East en Tusky naar het Hunnerpark.

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop! Op woensdag 27 april wordt het Nijmeegse Hunnerpark omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar het publiek in het zonnetje kan genieten van een hapje, een drankje en vooral van veel goede muziek.

De volledige line up voor Oranjepop 2018 bestaat uit:
Thomas Azier, JOHAN, Naaz, The Grand East, Tusky, Pip Blom, Brutus, Habitants, Tape Toy, Cassia, Bobby Oroza en Jay-Way.

Bands!
Van alternatieve dreampop, indie, harde gitarenen Dampende rock ’n soul, Oranjepop heeft het allemaal! De muzikale trip begint met dromerige speelse 80’s sound van de Nijmeegse band Habitants. JOHAN is back in business en komen met een klassiek nieuw album en ook The Grand East staan te popelen om hun nieuwe spannende album te laten horen.  Tusky brengt een dosis vol liefde mee naar Oranjepop en ook De vrolijke ingrediënten en harde gitaren van Tape Toy zorgen voor een eigenwijze wending in deze muzikale reis. Aan de punk liefhebbers is ook gedacht. Het trio Brutus zorgt voor een complete aardverschuiving in het Hunnerpark en de nog jonge maar zeer populaire Pip Blom brengt verdomd aanstekelijke indiepop.

Dansen!
Naast snoeiharde gitaren zijn er op Oranjepop ook mogelijkheden om de heupen los te gooien. In de begin uurtjes bouncen we het Hunnerpark over met rapper Jay-Way. Een band die garant staat voor een feestje is Cassia. Zij zijn op een missie, een missie om positiviteit te verspreiden met hun zonovergoten calypso-geluid. De jonge Naaz zorgt met haar geproduceerde slaapkamerpop voor een beetje rust in de tent. De Finse Bobby Oroza heeft de oren en harten van het Nederlandse publiek bereikt en is nu al een echte klassieker onder de lowrider en soul collector scene. Die ook de harten heeft veroverd van het Nijmeegse publiek is Thomas Azier. Met zijn opwindende mix van techno, industrial en jaren tachtig wave sluit hij Oranjepop 2019 in stijl af.