Oranjepop maakt eerste drie namen bekend

Oranjepop, de traditionele aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, maakt vandaag drie namen bekend. Humeurige en toch zeer dynamische synthpop geconcentreerd op de krachtige stem van Thomas AzierPip Blom brengt verdomd aanstekelijke indiepop en Lo-fi indiepop at it’s best en ongekend harde postmetal, math rock, sludge en punk door het fascinerende trio BrutusOp Koningsdag, zaterdag 27 april in het Hunnerpark.

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop! Op 27 april wordt het Nijmeegse Hunnerpark omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland. Zoals je van Oranjepop bent gewend zorgen we ieder jaar voor de tofste nationale en internationale acts. Na een lange, koude winter ontmoeten festivalgangers elkaar voor het eerst weer op Koningsdag in het Hunnerpark. Daarnaast is Oranjepop een van de weinige festivals in Nederland die op Koningsdag een programma aanbiedt dat volledig is gericht op (alternatieve) popmuziek. Een Nijmeegs feestje met landelijke allure!

Omdat we ieder jaar een aansprekend en bijzonder programma willen bieden, met opvallende nationale en internationale acts vragen we een entreeprijs. Om het festival voor jong en oud toegankelijk te houden vragen we de vriendelijke prijs van €7,50,-. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis naar binnen! Op de dag van het festival koop je bij de ingang je kaartje, er is geen voorverkoop.