Begin je Koningsdag goed met een Syrische picknick!

Hoe begin je je Koningsdag beter dan op een kleedje in het gras van het Hunnerpark, met je vrienden, familie of geliefde en een picknickmand gevuld met allerlei lekkers? De Syrische picknick voorafgaand aan Oranjepop is inmiddels een traditie aan het worden!

Het oud-Hollandse broodje kaas komt niet terug in de picknickmanden, in plaats daarvan vind je Syrisch brood met verschillende soorten spreads, jam, Syrische thee en vruchtensap. Alles volgens traditioneel recept, samengesteld en klaargemaakt door de Syrische koks Saad en Sevag, die sinds oktober 2015 in Café de Plak werken, en inmiddels een groot deel van Nijmegen kennis hebben laten maken met gerechten uit hun thuisland. Sinds vorig jaar laten ze ook de bezoekers van Oranjepop genieten van de lekkerste Syrische delicatessen.

De picknickmanden zijn samengesteld voor 2 personen worden tussen 12.00 en 13.00u uitgedeeld op het festivalterrein. De kosten bedragen 6 munten, ofwel, 3 munten per persoon. De entree voor het festival is bij deze prijs inbegrepen. Naast de Syrische picknick zijn er verschillende foodtrucks aanwezig op het festivalterrein.

Inschrijven kan
Hierrrr!

MHF_5523